sloopauto kopen

Is uw auto klaar voor de sloop?

Sloopauto kopen door sloopauto.net

Denkt u dat uw auto niets meer waard is? Dan zit u er naast! Van een APK afgekeurde auto tot een auto die total loss is, wij kunnen er wel wat mee. Ons team bestaat uit echte vakmensen die waardevolle onderdelen uit de auto kunnen halen. De prijsbepaling van de auto wordt nauwkeurig vastgesteld aan de hand van een aantal kenmerken:

– Merk van de auto
– Bouwjaar
– Kenteken
– Geldigheid APK
– Technische gebreken
– Visuele schade

We geven u zo snel mogelijk een schatting van de waardebepaling van uw auto. Telefonisch of per mail. Als u het daar mee eens bent wordt er een afspraak gemaakt voor de overdracht. Dan zal de schade expert een nauwkeurige prijsbepaling geven en wordt de factuur opgemaakt en betaald, inclusief een RDW bewijs van vrijwaring. U hebt geen omkijken meer naar de auto, de auto is nu onze verantwoording.

Klassering

Aan de hand van de staat en gegevens van uw auto maken we een klassering:
– Sloopauto’s: we hergebruiken waardevolle onderdelen en recyclen metaal, ijzer en staal
– Schadeauto’s: een autoschadeherstelbedrijf maakt de auto’s weer als nieuw
– Tweedehandsauto’s: de koopprijs wordt bepaald door de geldigheid van APK, leeftijd, kwaliteit en conditie
– Exportauto’s. Duitse merken als Audi, Opel, Mercedes en VW Golf zijn interessant voor de Oost-Europese markt. Japanse automerken als Suzuki en Toyota zijn populair in Afrikaanse landen.

Voorwaarden jonge schadeauto’s

Ook met een jonge schadeauto kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld als de motor kapot is of de koppakking het niet meer doet. Wij zorgen ervoor dat deze schadeauto’s weer de openbare weg op kunnen. Een jonge schadeauto moet aan een aantal voorwaarden voldoen:
– Vanaf bouwjaar 2000
– Blikschade moet niet groot zijn
– U moet alle delen van de autopapieren in bezit hebben
– Geen merken als Citroën, Alfa Romeo of Fiat.

U kunt u sloopauto op laten halen door ons bedrijf overal in Nederland. Eenmaal bij de demontageplaats gaan de vakmensen nauwkeurig te werk. Al ons personeel is in het bezit van officiële erkende certificaten en we houden ons aan de milieu wet en regelgeving. We maken gebruik van de nieuwste technieken om zo efficiënt mogelijk te werken en het milieu zoveel mogelijk te besparen. Op deze manier kunt u uw auto met een gerust hart bij ons achterlaten.

Neem voor meer informatie omtrent onze sloopauto kopen voorwaarden telefonisch of per mail contact met ons op. Onze medewerkers zullen u zo snel mogelijk te woord staan en u verder op weg helpen.