SSD VPS Hosting

SSD VPS hosting van topkwaliteit bij PureSSD

Hosting in allerlei soorten en maten maar SSD VPS biedt uitkomst voor snelgroeiende webbedrijven

Webhosting is er in verschillende vormen. Daarnaast zijn er ook nog eens tal van webhosts waaruit je kunt kiezen. Het is dan ook een hele toer om het juiste hostingpakket en de juiste webhost te vinden.

Een webhost van topkwaliteit

De kwaliteit van je webhostSSD VPS Hosting is van grote invloed op je website. Problemen bij je webhost zullen vrijwel altijd resulteren in problemen met je website. En voor je website wil je juist een zo groot mogelijke uptime en snelheid. Wat je dus niet wilt zijn servers van slechte kwaliteit of een webhost die laat reageert op problemen. Dit zal altijd een negatief effect hebben op je website. Valt de server waar jouw website op draait uit, dan is je website onbereikbaar. En dat kost je klanten en dus inkomsten.

PureSSD is een webhost van topkwaliteit. Vanzelfsprekend zijn de servers van SSD van de beste kwaliteit zo zijn de servers voorzien van SSD schijven. Deze schijven zorgen voor een snelle toegang tot de informatie. Dit komt door de elektronsiche opslag van de informatie. Een snelle toegangstijd resulteert uiteindelijk in een snelle website. Door de hoge kwaliteit van de servers en de technische ondersteuning is uw website vrijwel altijd bereikbaar. Mocht er toch een probleem ontstaan, dan zijn de specialisten van PureSSD in staat om dit snel op te lossen.

Vormen van webhosting

Kies je voor shared wehbosting, dan deel je de server met andere gebruikers. Je deelt ook de bronnen op de server, zoals de processors, het geheugen en de opslagcapaciteit. Hierdoor heeft verkeer naar andere websites ook invloed op jouw website. Deze goedkope vorm van hosting is daarom niet geschikt voor bedrijven en websites waar veel verkeer naartoe gaat.

Bij een dedicated server heb je een eigen server tot je beschikking. Dit geeft veel vrijheid. Je kunt de server naar eigen inzicht indelen en hebt geen last van verkeer naar andere websites. Wel is deze vorm van hosting erg prijzig.

Zijn de kosten voor een dedicated server te hoog en is shared hosting ook geen optie? Dan is er nog VPS: een Virtual Private Server. Je gebruikt dan een afgescheiden deel van de server. Hiermee geniet je van vrijwel alle voordelen van een dedicated server, tegen lagere kosten. Bij een SSD VPS hosting heeft jouw deel van de server eigen bronnen en heb je dus geen last van verkeersstromen naar andere websites.

Managed en Unmanaged hosting

Heb je veel verstand van servers en het onderhoud daarvan, dan kun je bij dedicated en VPS hosting de server zelf beheren. Je kiest dan voor unmanaged hosting. Voor veel mensen is dit echter een brug te ver. Vooral omdat het naast alle andere werkzaamheden voor je bedrijf gedaan moet worden. Mede daarom kiezen ze meestal voor managed VPS. Daarbij neemt de webhost het onderhoud en beheer voor zijn rekening. Bij managed hosting mag je een uitstekende service en kwaliteit verwachten. De kwaliteit van de host is hierbij van belang. Jouw webhost zorgt immers voor de veiligheid en betrouwbaarheid van je website? Ook hier is PureSSD de beste keus.