Uw tweedehands auto verkopen inclusief een RDW vrijbewaring.

Tijd voor een nieuwe auto!

Een keer in de zoveel tijd bent u toe aan een nieuwe auto. Wanneer u dan een mooie wagen heeft gevonden, bent u helemaal in uw nopjes. Maar wat moet u met uw oude exemplaar doen? Bij de dealer krijgt u er vaak veel minder voor dan u zelf in gedachten heeft. De oplossing?
Binnen een uur een bod
Met ruim dertig jaar ervaring is tweedehandsautoverkopen.com een ster in het snel verkopen van gebruikte vierwielers.

Tweedehands Auto VerkopenHet voordeel van het verkopen via deze site is dat het erg snel gaat. Zodra u uw rijtuig aanbiedt, zult u binnen een uur een reëel bod op uw voertuig krijgen. Het kan zelfs zo zijn dat het binnen twee uur al verkocht worden! Hierdoor kunt u dan ook binnen twee uur contant geld ontvangen, wat zeker een pluspunt is!

Het werkt simpel
Klinkt heel mooi natuurlijk, maar hoe gaat het dan precies in z’n werk? Heel simpel: het enige wat u hoeft te doen is bellen. Alle gegevens worden dan genoteerd en binnen een uur wordt er een bod gedaan op uw rijtuig. Alle details zijn van belang, zoals het kenteken, de kilometerstand en de conditie waarin de wagen zich begeeft. Door dit alles eerlijk te beantwoorden kunnen we u een reëel bedrag aanbieden. Wanneer u het niet eens bent met het bedrag, kunt u natuurlijk weigeren. U zit nergens aan vast. Als u wel akkoord gaat met het bedrag, komt een chauffeur naar u toe om uw voertuig op te halen.

Overal in Nederland
Wat zeker een voordeel is, is dat het helemaal niet uitmaakt waar in Nederland u woont. Door alle jaren heen heeft deze verkoopservice een groot netwerk door heel Nederland gecreëerd door hun snelle en correcte service. Hierdoor maakt het niet uit of u nu in het Noordelijkste puntje van Nederland woont of misschien wel tegen de Belgische grens aan.

Ook schade- en sloopwagens
Als u uw slee wegdoet heeft u daar natuurlijk heel wat uren in gereden. Het zou dus kunnen dat er schade is opgelopen of er misschien helemaal niet meer mee gereden kan worden. Het fijne aan deze service is dat u hier ook terecht kunt als u uw schade-auto wilt verkopen. Net als het verkopen van een gewone gebruikte vierwieler kunt u ons gewoon bellen en noteren wij alle gegevens, daarna doen wij u een bod. Oftewel: u kunt met elk soort tweedehandsauto bij ons terecht.